Echipamente

Centrul OxiHealth dispune de echipamente profesionale

Centrul oxihealth

Ultrasunetul

Este o undă mecanică generată de oscilațiile unui cristal plasat în aplicatorul de ultrasunet. Oscilațiile sunt transferate din aplicator pe suprafața corpului și mai adânc în țesut cu ajutorul unor medii de contact, cum ar fi gelul. Printre principalele efecte se numără încălzirea țesutului și micro-masajul în profunzime.

Este contraindicat sa fie folosit pe pielea inflamatia, leziuni cutanate, escare, rani.

Centrul oxihealth

Electroterapia

Reprezinta o procedura de fizioterapie care poate face parte din programul de recuperare medicala, ajutand astfel la obtinerea unor efecte pozitive intr-un timp mai scurt. Se foloseste pentru vindecarea anumitor afectiuni sau al recuperarii anumitor functii ale organismului

Este contraindicat sa fie folosit pe pielea inflamamta, leziuni cutanate, escare, rani.

Centrul oxihealth

TERAPIA SOLUX

Este o metodă de tratament ce folosește energia luminoasă în scop terapeutic. Această termoterapie are efectul de stimulare a corpului, sprijinind în mod direct procesele de vindecare.

Lumina rosie ajută la lupta împotriva focarelor de inflamație și este un calmant de durere destul de bun, îmbunătățește regenerarea țesuturilor, crește activitatea musculară si  îmbunătățește atât fluxul sanguin, cât și limfatic.

Lumina albastra este foarte bine tolerată de pielea sensibilă si ajută la ameliorarea iritației pielii, reduce inflamația, roșeața și sensibilitatea pielii, astfel că este indicată pentru afecțiuni cutanate.

Ce contraindicații are
terapia SOLUX?

centrul oxihealth

TERAPIA HIPERBARA

Este o forma de tratament medical ce presupune expunerea corpului la oxigen pur, la o presiune mai mare decat in mod normal. Exista in jur de 45 de afectiuni aprobate la nivel mondial pentru a fi tratate cu oxigen hiperbaric.

Creste rata de vindecare
Creste imunitatea corpului
Creste saturatia cu oxigen a corpului cu 20-30%
Creste circulatia sangvina si stimuleaza formarea de noi capilare
Stimuleaza formarea de noi celule sangvine
Scade toxinele in organism
Scade inflamatia
Pornind de la rezultatele promitatoare a numeroase studii privind eficienta terapiei alternative cu oxigen hiperbaric in tratamentul infectiei COVID-19 in faza acuta, oamenii de stiinta considera ca oxigenoterapia hiperbara poate fi o solutie eficienta si non-invaziva inclusiv pentru ameliorarea consecintelor bolii pe termen lung !!
Încărcare...